Ce este edumo?

edumo este un proiect ce servește ca material auxiliar manualelor din școli. Conținutul este și va fi mereu gratuit.

El există pentru persoanele care au nevoie de ajutor cu materia de la școala sau care vor să învețe ceva nou, ce nu se predă în clasă.

Ce găsești pe site?

În cursurile de pe site poți găsi lecții video, explicații amănunțite sau exerciții interactive. Toate te ajută să înțelegi materia și să fii mai bun mai repede.

Ce poți învăța aici?

Pe site poți învăța matematică și web-design. Conținut nou este adăugat tot timpul, așa că fă-ți un cont pentru a primi în timp real cele mai noi lecții, explicații și exerciții interactive.

De ce există semnul de BETA?

Platforma este nouă și în continuă dezvoltare așa că este posibil ca din când în când, să se mai strice ceva. Scuze preventiv și ne poti contacta aici dacă întâmpini probleme.

Cum este diferit edumo?

Cel mai important lucru de pe site este conținutul, de aceea acesta are un design simplu pentru a-l scoate în evidență. Dupa conținut, următorul lucru important sunt exercițiile. Acestea sunt gândite pentru a te ajuta să înțelegi ce ai citit și în același timp să fie plăcute.

Cât costă?

Conținutul de pe site este si va fi gratuit.

Îți poți crea un cont pentru a învăța din câte cursuri vrei.

În cazul în care ai nevoie de ajutor, edumo oferă și meditații la matematică, dar care nu influențează cu nimic lecțiile de pe site.

Cine se ocupă de proiect?

edumo a fost lansat de Andrei Onel, îl poți contacta la adresa andrei at edumo.org.